fredag 2. mars 2012

Månedens gjesteblogger: ANNE UELAND

Fotoartist

Jeg finner noe å fotografere overalt - Ute og inne, Høyt og lavt, i det naturlige miljø eller konstruert. Det er så mye fascinerende detaljer i naturen, kule biler, bygninger og gjenstander, pluss i vakker og storslagent landskap. Flotte, artige dyr og fugler, og ikke minst spennende og fascinerende mennesker. Jeg går ofte mine egne veier, ønsker å fange opp følelser og stemninger, prøver å finne nye vinkler. Jeg liker å være tett på, samt reise verden rundt. Jeg har valgt å kalle meg fotoartist, siden jeg liker alt fra å gjengi virkeligheten slik den er i mange forskjellige kategorier til kunstneriske utrykk. Jeg ser ofte ting for meg i hodet, som ikke stemmer overens med virkeligheten, og da er det gøy å få utfolde mine kreative evner i det digitale mørkerom.

For øyeblikket jobber jeg med ny utstilling. I løpet av våren skal bildene utstilles på Kvernhuset 1913.

Velkommen på besøk i bloggen min: http://anneuelandphotography.blogspot.com/6 kommentarer:

 1. utrolig flotte og kreative bilder! jeg er en stor fan av Anne! hun er så allsidig!

  SvarSlett
 2. Så flott , Annes bilder er givende og hun er allsidig de luxe ! Big FAN HUG :)

  SvarSlett
 3. Knallbra levert, Anne

  Barbro

  SvarSlett
 4. Knallbra, Anne:-)
  Tove

  SvarSlett
 5. Rita V Vølstad6. mars 2012 kl. 20:59

  Kanonbra Anne....:) syns du har kjempe mange flotte bilder...så kreativt..whoo :) Gleder meg til jeg får betre tid, men ditt nivå kan jeg nok ikke nå...for det skal det mye til for å få :)

  SvarSlett
 6. Så fina bilder, vackra färger och intressanta motiv. Väldigt snygg blogg. Speciellt bilden med svanarna är favorit, så fina blåa färger och de vita svanarna.
  Mvh karita

  SvarSlett