søndag 1. april 2012

Månedens gjesteblogger: OLAV IVERSEN

Denne måneden har jeg gjort en liten vri på gjestebloggingen. Jeg sendte et bilde til min tidligere arbeidskollega og gode venn, poeten, skribenten og dikteren Olav Iversen. Olav fikk ingen   opplysninger om bildet. Ikke hvem som er på bildet, heller ikke når og hvor det er tatt. Han skulle ut ifra sin egen fantasi skrive en historie. Jeg synes Olav har innfridd til de grader. Har du ikke tid til å lese nå, kan du ta med deg podder eller padder når du legger deg og lese historien som sengelektyre.

Her er bildet Olav fikk tilsendt som han skulle skrive sin egen historie ut ifra:


                                                                                                                                                                    Foto: John Sirevåg


ALT VAR MYE BEDRE FØR !!!

     Se på de ungdommene der borte ! Jentene har jo nesten ikke klær på seg......De kommer til å få lungebetennelse alle sammen. Ordet moral er vel et fremmedord for dem !? I min ungdom var det bare en viss sort piker som viste så mye hud, hmmpff ! Å guttene.....sitter der å drikker øl med den ene handa mens de krafser og klår på jentene med den andre ! Skulle ikke forundre meg om de også har tatt sånn der narkotika....De burde vært på skole eller jobb, eller hjemme å hjulpet foreldrene sine, mener nå jeg. Hva skal det bli av dette landet ? Det er godt at verken mor eller far er i live til å se dette moralske forfallet ! De hadde tatt sin død av det, det er jeg sikker på.
      Å der borte på benken sitter der sannelig min hatt noen av disse farlige mørkhuda ! Negre kalte vi dem, hottentotter ! Det skal liksom ikke være lov å si det lenger...ha ! Jeg ser jo på tv hvordan de sprenger seg selv og våre soldater i lufta. At vi slipper disse terroristene inn i landet er mer enn jeg begriper ?! Ser ikke myndighetene på dagsrevyen, leser de ikke aviser ? Hvem vet hva de skjuler under de store sorte nattkjolene de sprader rundt i ?! Herre min hatt.....det kan jo gå av en bombe her når som helst ! Å så de stakkars damene deres da ! Hva er det nå det kalles, den greia de blir tvunget til å gå med på hodet ? Kebab....nei...hibab eller jab eller noe lignende. Nei, takke meg til et fint hekla sjal. Mon tro om de får ta dem av når de skal sove...? All den narkotikaen som ødelegger ungdommen vår, er nok smuglet inn av disse utlendingene. Det verste er jo at de er hedninger alle sammen ! Ingen gudstro der i gården nei ! De tror vissnok på en eller annen jallafigur, hmmpff ! Vi burde sperret dem inne helt frem til de anerkjente vår Herre Jesus som sin frelser ! Viss ikke så kan vi jo risikere at de presser denne djeveldyrkingen på oss ! Fri å bevare meg vel !!! I gode gamle dager, så hadde dette aldri skjedd ! Gerhardsen hadde aldri tillatt at en gjeng med negre skulle få lov til å rive ned det som han og vi så nøysommelig har bygd opp ! Ikke hadde han latt de forferdelige umoralske ungdommene sitte å sløve i parken heller ! Politikere i dag...pfhøy...De er bare ute etter å få bildet sitt i avisen og å komme på fjernsynet i en av disse debattene. Snart har de revet ned alt som vi strevde for etter krigen. Jeg blir kvalm av alt det fine snakket om oljepenger og å ta vare på neste generasjon. Neste generasjon ? Jeg er siste generasjon jeg, ingen krevende barn eller masete barnebarn ! Om jeg blir så gammel at jeg må på gamlehjem, så skal jeg sannelig gi beskjed om hvor skapet skal stå ! Jeg har jobbet og strevd hele livet og forventer at de hører på meg ! Heldigvis så slipper jeg umoralske ungdommer og mørkhuda pleiere der !
      Nei, jeg får komme meg hjem å sette over maten. Her våger ikke jeg å sette meg ned på noen av benkene. Jeg kunne blitt robba og det som langt verre er.......Jeg får be Tora ned på en kopp kaffe etter middag. Vi kan snakke om gode gamle dager, da alt var så mye bedre !

Olav IversenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar