søndag 29. desember 2013


2013

Her kommer en oppsummering fra noe av fotoåret 2013:


Januar: En av de første dagsturene i 2013 gikk til Forsand kommune. Bildet er av kveldslyset i Øvre Espedal.
 
 
Februar: "Guttaboys" Oddvar, Thomas og jeg var på foto/vinterferie. Først overnattet vi på Haukeliseter, deretter gikk turen til ørnefotografering i Dalen i Telemark, videre over Setesdalen og hjem. Bildet er fra Haukeli.
 
 
Mars:I løpet av året blir det noen turer til familien i Skudeneshavn.
Bildet er fra Skudeneshavn, Karmøy kommune.
 
 
April: I min hjemkommune Sandnes, opplevde vi denne våren en dramatisk skogbrann. Det brant i flere døgn før brannen var under kontroll.
Bildet er fra Vårlivarden, Sandnes kommune.


Mai: Sandnes Fotoklubb hadde nok en gang en vellykket helgetur. Denne gangen gikk turen til Sjernarøyene i Finnøy kommune.


Juni: Som vanlig var "GuttaBoys" på fototur til Ekstremsportveko på Voss. Det var 5. året på rad vi var å fotograferte Veko. Til neste år tar vi en pause, da går turen til Island.
Bildet er fra kajakk konkurransen i Brandsethelva.   


Juli: I sommerferien reiste vi bl.a. til Amsterdam. Vanligvis i storbyer er det bilene vi må passe oss for, i Amsterdam var det syklistene, de "eide" byen.


August: Hvert år blir Blink skifestival arrangert i Sandnes. Hele verdenseliten innen skiskyting og langrenn deltar. Første konkurranse er i bakken opp fra Lysebotn. Løpet er 6 km langt med en høydeforskjell på 932 meter. For å komme til Lysebotn var Thomas og jeg med Rune og Grethe Dahl på en fantastisk flott båttur. Turen startet tidlig med morgentåke og sol innover den 4 mil lange Lysefjorden.
Bildet er fra Lysebotn, Forsand kommune
 
 
September: Det begynner å gå mot høst.
 
 
Oktober: Høstfargene har kommet til Ualand, i løpet av året blir det noen turer til Campinglivet på Ualand.
Bildet er fra Ualand, Lund kommune.
 
 
November: og høststormene har begynt. Det blir mange dags og kvelds turer utover Jæren i løpet av året. 
Bildet er fra Borestranden, Klepp kommune.
 
 
Desember: Avslutter året med et bilde fra Sandnes. Vi har hatt et par dager med snø, ellers har været i desember vært regn, regn og atter regn. Det ble ikke noen hvit jul i år.
 
 
 
 
 

 

 

1 kommentar: