tirsdag 3. juli 2012

EKSTREMSPORTVEKO

Da har Oddvar, Thomas og jeg kommet hjem fra vår årlige tur til Ekstremsportveko på Voss. Dette har blitt en tradisjon og det er like vellykket hver gang.



Det er alltid mye liv og røre på festivalcampen. Som bildet viser tente noen fyr på spriten, mens andre brukte den til helt andre ting. Vi ble naboer til en trivelig gjeng fra Drammen. De hadde også vært på tur før og denne gangen var de helt på tur. På den andre siden av teltet vårt lå en dame fra Finland. Hun drakk ikke, hun kalte det å supe. Jeg ville sagt at hun hev innpå, men det gikk bra. Vi overlevde.



 Longboard ned den bratte og svingete bakken i Skjervet.



 Inn i mellom falt noen av brettet. 



Kajakk i Brandsethelva.



Kajakk i Strandaelva.



Konkurransen for basehopperne ble avlyst, men på lørdagen ringte en av de til oss og fortalte at de var på vei til Flom for å hoppe. Det passet bra, vi kunne godt tenke oss noen bilder av basehopperne. Det ble full fart inn i bilen for å kjøre de 6-7 milene til Flom. De hoppet fra fjellveggen i bakgrunnen på bildet og landet på plenen rett foran huset. Det kan ikke være mange i landet som opplever at basehoppere lander i hagen.



På søndagen var veko slutt, men da var vi så godt i gang med fotograferingen at vi kunne ikke bråslutte. Derfor ble det litt landskapsfotografering på hjemveien. Bildet er fra et vann ved Ølen.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk bra og kule bilder - du oser av kvalitet John :) !!! Geir fra legaa

    SvarSlett