lørdag 22. oktober 2011

EKSTREMSPORTVEKO VOSS 2011

Det er blitt en tradisjon at Oddvar Johnsen og jeg tar en fototur til Ekstremsportveko på Voss. I år hadde vi med oss det unge fototalentet Thomas Sirevåg. Vi ankom Voss i solskinn, teltet hadde vi ikke tid til å slå opp, vi bare måtte komme i gang med fotograferingen. Det bar avgårde rett til Strandaelva for å fotografere elvepadling. Etter noen hundre bilder kjørte vi tilbake til Bømoen og slo opp teltet. Søndagen våknet vi igjen til solskinn, etter frokost kjørte vi tilbake til elva, og det ble noen hundre bilder i dag også av rafting og kajakkpadling.
På søndags kvelden ankom våre gode fotovenner Geir Einarsen og John Bjørklund. De hadde dessverre tatt med seg regnværet, ikke bare regnet det, det øste og pøste ned. Jeg har hørt om vann i kneet, men vi opplevde fossefall mellom bena. Vi våknet mandags morgen i en stor vanndam, teltet var bløtt, det samme var liggeunderlagene og soveposene. Og i disse våte soveposene skulle vi ligge  en natt til. Det fortsatte de 2 neste dagene med pøsende regnvær, men det var ikke noen pingler som var på tur. Været hindret ikke oss i å fotografere fra morgen til kveld.
Alle var enige i at vi hadde hatt en kjempetur og at vi bare må tilbake igjen neste år.Vi våknet i en vanndam, alt var gjennombløtt, teltet, liggeunderlagene, soveposene, og i dette våte skulle vi sove en natt til.                                    


                                                    Elvepadling i Strandaelva            foto John Sirevåg                                                     Rafting                                       foto John Sirevåg

                                   
                                                  MTB - BMX                               foto John Sirevåg


                                                   Longboard i pøsregn                   foto John Sirevåg


    Longboard                                   foto John Sirevåg  


Paragliding                               foto John Sirevåg
                                 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar