mandag 24. oktober 2011

HØST-TUR TIL SULDAL

     Helgen 30 september - 2 oktober leide vi hytte på Vormestrand i Suldal. Dette må kunne kalles et interkommunalt samarbeid da vi var fem medlemmer fra Sandnes fotoklubb, tre fra Bryne og en fra Gjesdal som var på tur.
     Vi kjørte mot Suldal i fint lys og det ble fotografert mye langs veien.
     Fredagskvelden disket gourmetfotograf og kokk John Bjørklund opp med herlig hjemmelaget pizza. Det ble selvfølgelig løst verdensproblemer og laget nye verdensproblemer til langt på natt, men allikevel var Brynefotografene ute å fotograferte før kl syv på lørdags morgenen. På forhånd hadde vi hørt rykter om de tre Brynefotografene Olav Thu, Harald Lygren og Rolf Øia var oppe før fuglene, men jeg har en mistanke om at det er de som vekker hønene på Jæren. Vi andre kunne selvfølgelig ikke være dårligere, vi var nødt til å komme oss opp og ut i syv tiden vi også.
     Solen skinte, det var ingen grunn til å sitte inne i hytta, derfor tok vi fergen over til Sand og fortsatte oppover Suldal. Det ble fotografert gamle biler, bedehus, natur og landskap, vann og elver.
     På lørdagskvelden ble det dekket til langbord og på menyen stod det "Lammelår a la Eli". Det smakte nyyyyydelig, skulle hilse fra hele gjengen og takke for et herlig måltid Eli.
     Søndagsmorgen regnet det. Herligt, endelig kunne vi sove litt. Hjemturen gikk over til Hjelmeland, Strand og hjem. Og selvfølgelig var alle enige om at vi hadde hatt en bra tur. "Fina vere, go'e mad" og mye fotografering.
     John Bjørklund, Oddvar Johnsen, Gunhild Moen, Thomas H. Sirevåg, John Sirevåg, Geir Einarsen, Olav Thu, Harald Lygren og Rolf Øia var med på turen."Fina vere" på vei innover mot Vormestrand i Suldal,
her er solnedgangen i Vindafjorden.


Lys og dis tidlig lørdags morgen.


Suldalslågen


Høst i Suldal


"Gud i Suldal" Fra en oppslagstavle på et bedehus.

Alle foto John Sirevåg
   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar