mandag 7. november 2011

KVELDSTUR TIL BORESTRANDEN

Her en ettermiddag tok jeg meg en tur til Borestranden. Jeg kom til stranden i fint lys. Kveldslyset varer ikke lenge nå, det var bare til å komme i gang med fotograferingen. Jeg fikk tatt en del bilder før det begynte å skumre. Blåtimen kommer tidlig nå på høsten, men det gjør ikke noe for "Blåtimen" er en fin time og på denne årstiden varer den ca en halv time.
Av og til blir jeg litt ivrig når jeg fotograferer. Jeg glemte helt å følge med på havet dermed fikk jeg en bølge i skoen. Dette er jeg godt fornøyd med, bare EN bølge og ikke hele havet. Tenk å gå rundt med hele Nordsjøen i skoen. Da blir det småting å ha vann i kneet........
Nå kunne jeg prøvd meg på en liten bløff og fortalt at jeg var på Borestranden hele natten. Helt til soloppgangen. Det er bare det at dette ikke er sant. Når dagslyset forsvinner, skrur tomatbøndene lyset på. Drivhusene på Jæren lyser opp himmelen, det ser ut som rene soloppgangen. Enøk, hva er det?????
Problemet med å være så sent på stranden er at det blir mørkt innover land. Ikke bare mørkt, men kullsvart. Hvor var det jeg parkerte?  Lommelykt hadde jeg selvfølgelig med. Den lå trygt plassert i bilen, men som dere alle forstår jeg fant Ford'en. Jeg kunne jo ikke sittet her på pc'en hvis ikke.Jeg kom til Borestranden i fint kveldslys.
Fikk tatt en del bilder i solnedgangen.

Her ble jeg litt ivrig og fikk en bølge i skoen, men jeg er godt fornøyd med at det bare ble EN bølge og ikke hele Nordsjøen. Tenk å gå rundt med hele Nordsjøen i foten, da har de ikke mye å skryte av de som bare har vann i kneet.

Blåtimen er en fin halvtime.
Linjer i blått.
Tomatbøndene har skrudd på "soloppgangen".

Også mot Sele var lyset skrudd på.
Som bildet viser var det kullsvart innover land. Hvor var det jeg parkerte? Lommelykt hadde jeg selvfølgelig med, den lå trygt plassert i bilen.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder, spesielt linjer i blått.

    SV

    SvarSlett
  2. Fine bilder John. Skulle gjerne vært der på samme tid!! Lurer bare på hvordan du kjente vann i skoen, med det lyset du hadde ?? Hilsen
    Nils

    SvarSlett